Přípravné kurzy ve Zdibech pro žáky 9. tříd
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Přípravné kurzy ve Zdibech pro žáky 9. tříd
Byl jsem pozadan abych zde zverejnil
Dobrý den,
dovolte mi, abych se krátce představila. Jmenuji se Pavlína Chalupská. Vystudovala jsem Pedagogickou fakultu UK, obor matematika – pedagogika (II.stupeň ZŠ a SŠ). Roku 2005 jsem se začala věnovat pedagogické profesi a učila jsem na středních školách a gymnáziích; vedla jsem maturitní semináře, přípravné kurzy na vysoké školy a od roku 2016 také přípravné kurzy na státní přijímací zkoušky pro žáky 9. tříd. Externě pracuji i jako lektor pro Zkoušky nanečisto (Gymnázium Na Zatlance). V současné době učím na ZŠ Zdiby a ráda bych vám, rodičům a vašim dětem, nabídla své nabyté zkušenosti ve formě Přípravných kurzů na státní přijímací zkoušky na zdejší škole.
NÁPLŇ KURZU: Nácvik ilustračních didaktických Cermat testů – vysvětlení postupu řešení, uchopení úloh, společné řešení testů, nacvičení vzorových úloh a strategie řešení
Délka kurzu: 9 lekcí, délka lekce 70min, pondělí: 17-18,10
TERMÍNY LEKCÍ: 28.1., 11.2., 18.2., 4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4, 8.4.2019
MÍSTO KONÁNÍ: ZŠ Zdiby, U Školy, třída 1.B – po vstupu do budovy zahnete vlevo
PLATBA: v hotovosti celou částku na první hodině dne 28.1.2019
ČÁSTKA: 200Kč x počet lekcí (9): 1800 Kč
KONTAKT, PŘIHLÁŠENÍ a DOTAZY: pavlina.chalupska@skolazdiby.cz
S SEBOU: psací potřeby, pravítko, kružítko, kalkulačku, sešit/papíry a šanon, dobrou náladu a chuť společně počítat!!!
Těším se na vás
Pavlína Chalupská
Dobrý den,
dovolte mi, abych se krátce představila. Jmenuji se Pavlína Chalupská. Vystudovala jsem Pedagogickou fakultu UK, obor matematika – pedagogika (II.stupeň ZŠ a SŠ). Roku 2005 jsem se začala věnovat pedagogické profesi a učila jsem na středních školách a gymnáziích; vedla jsem maturitní semináře, přípravné kurzy na vysoké školy a od roku 2016 také přípravné kurzy na státní přijímací zkoušky pro žáky 9. tříd. Externě pracuji i jako lektor pro Zkoušky nanečisto (Gymnázium Na Zatlance). V současné době učím na ZŠ Zdiby a ráda bych vám, rodičům a vašim dětem, nabídla své nabyté zkušenosti ve formě Přípravných kurzů na státní přijímací zkoušky na zdejší škole.
NÁPLŇ KURZU: Nácvik ilustračních didaktických Cermat testů – vysvětlení postupu řešení, uchopení úloh, společné řešení testů, nacvičení vzorových úloh a strategie řešení
Délka kurzu: 9 lekcí, délka lekce 70min, pondělí: 17-18,10
TERMÍNY LEKCÍ: 28.1., 11.2., 18.2., 4.3., 11.3., 18.3., 25.3., 1.4, 8.4.2019
MÍSTO KONÁNÍ: ZŠ Zdiby, U Školy, třída 1.B – po vstupu do budovy zahnete vlevo
PLATBA: v hotovosti celou částku na první hodině dne 28.1.2019
ČÁSTKA: 200Kč x počet lekcí (9): 1800 Kč
KONTAKT, PŘIHLÁŠENÍ a DOTAZY: pavlina.chalupska@skolazdiby.cz
S SEBOU: psací potřeby, pravítko, kružítko, kalkulačku, sešit/papíry a šanon, dobrou náladu a chuť společně počítat!!!
Těším se na vás
Pavlína Chalupská
Jeník - Jan Česnek
Admin portálu Zdiby ON-LINE http://www.zdiby.cz
Člen Kaštánek Zdiby Z.S. a ZdibyNet, z.s.
Nebojím se říct nebo napsat co si myslím.
Admin portálu Zdiby ON-LINE http://www.zdiby.cz
Člen Kaštánek Zdiby Z.S. a ZdibyNet, z.s.
Nebojím se říct nebo napsat co si myslím.