tráva
Moderátor: MacFig
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: tráva
To by chtelo nejaky trakturek, protoze pozemek urcite nemate malyLenkaT píše:Máme na pozemku na Zl. kopci dost vzrostlou trávu. Myslíte, že s tím můžou být problémy? Klidně bychomom jí posekali, ale nemáme potřebnou sekačku. Nevíte o někom, kdo by to raději posekal?
díky

Jeník - Jan Česnek
Admin portálu Zdiby ON-LINE http://www.zdiby.cz
Člen Kaštánek Zdiby Z.S. a ZdibyNet, z.s.
Nebojím se říct nebo napsat co si myslím.
Koalice na obdobi 2014÷2018.
-
- Kontaktovat uživatele:
Za úplatu to rád poseká pracovník od pana Kábrta (původní majitel pozemků). Má lištovou sekačku a pozemky co jim ještě zůstaly seká cca 1x / měsíc.LenkaT píše:Máme na pozemku na Zl. kopci dost vzrostlou trávu. Myslíte, že s tím můžou být problémy? Klidně bychomom jí posekali, ale nemáme potřebnou sekačku. Nevíte o někom, kdo by to raději posekal?
díky
Kontakt na pana Kábrta 602 312 212, bydlí ve Zdibské
Milá Lenko, mrzí mě, že jste se nepřipojili k sekání, které proběhlo na Zlatém Kopci v květnu. Posekalo se najednou řádově 30 parcel.
Bohužel léto bylo deštivé a tak tráva je opět metrová. Až bude probíhat další sekání oslovíme tě.
Jelikož tady bydlíme, tak nám to velmi vadí a hlavně je to povinnost dle § 127. Obec mi to měla mít ze zákona pod kontrolou, ale té je to šumák.
Jsou to nešvary stoplé výstavby, ale Zlaťák není smeťák!
Bohužel léto bylo deštivé a tak tráva je opět metrová. Až bude probíhat další sekání oslovíme tě.
Jelikož tady bydlíme, tak nám to velmi vadí a hlavně je to povinnost dle § 127. Obec mi to měla mít ze zákona pod kontrolou, ale té je to šumák.
-
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste to priste zkusit vyhlasit sekani zde
, pak si to mohou precist lide, kteri sem i nekdy mrknou :shock:

Jeník - Jan Česnek
Cauky, my bychom se klidne i pripojili, ale nevedeli jsme o tom......Gavra píše:Milá Lenko, mrzí mě, že jste se nepřipojili k sekání, které proběhlo na Zlatém Kopci v květnu. Posekalo se najednou řádově 30 parcel.
Takze opet organizujeme sekani parcel na Zlatem Kopci - probehne na konci zari / zacatkem rijna. Pokud bude mit nekdo dalsi zajem, dejte mi vedet pres SZ - idealne kontant (email, telefon) a dodam veskere detaily.
LenkaT píše:Cauky, my bychom se klidne i pripojili, ale nevedeli jsme o tom......Gavra píše:Milá Lenko, mrzí mě, že jste se nepřipojili k sekání, které proběhlo na Zlatém Kopci v květnu. Posekalo se najednou řádově 30 parcel.
Lenko,LenkaT píše:Bezva. Tak mi to prosím Vás dejte do pošty. Ozvu se.Díky
Lenka
poslal jsem Vam detaily jak pres SZ, tak pres email, ale zatim, zadna odpoved - sekani je jiz v plnem proudu a pokud se mi neozvete, tak pozemek nebudete mit poeskany.
Dobrý den, o sekání zájem máme. Bylo by to jistě třeba. Ozvu se
Merlin píše:Lenko,LenkaT píše:Bezva. Tak mi to prosím Vás dejte do pošty. Ozvu se.Díky
Lenka
poslal jsem Vam detaily jak pres SZ, tak pres email, ale zatim, zadna odpoved - sekani je jiz v plnem proudu a pokud se mi neozvete, tak pozemek nebudete mit poeskany.
Pokracujeme v tradici a na prelom kvetna / cervna znovu ogranizujeme sekani prazdnych parcel na Zlatem Kopci. Kdo by mel o posekani zajem, tak mi dejte vedet do konce kvetna.
Merlin píše:Takze opet organizujeme sekani parcel na Zlatem Kopci - probehne na konci zari / zacatkem rijna. Pokud bude mit nekdo dalsi zajem, dejte mi vedet pres SZ - idealne kontant (email, telefon) a dodam veskere detaily.
LenkaT píše:Cauky, my bychom se klidne i pripojili, ale nevedeli jsme o tom......Gavra píše:Milá Lenko, mrzí mě, že jste se nepřipojili k sekání, které proběhlo na Zlatém Kopci v květnu. Posekalo se najednou řádově 30 parcel.
Po destivem letu se opet chystame zorganizovat sekani parcel na Zlatem Kopci na prelomu zari / rijna 2010. Takze pokud bude mit nekdo zajem, muze se opet pridat.
Merlin píše:Pokracujeme v tradici a na prelom kvetna / cervna znovu ogranizujeme sekani prazdnych parcel na Zlatem Kopci. Kdo by mel o posekani zajem, tak mi dejte vedet do konce kvetna.